Cladding Advice & Design

Aluminium gevels

Er bestaan aluminium profielen voor elk gebouw. Aluminium is hét materiaal voor bouwtoepassingen. Aluminium heeft enorm veel voordelen, of u nu denkt aan nieuwbouw, verbouw of renovatie. Aluminium is recyclebaar,  onderhouds – en milieuvriendelijk. De gevels zijn licht en zorgen voor een moderne uitstraling van een gebouw!

De systemen die wij gebruiken geven een invulling aan de constructieve eisen, maar ook aan de eisen op het gebied van brandwerendheid, inbraak en energieprestaties.

Wij werken met betrouwbare systemen zoals; Reynaers, Schüco, Alcoa en Wicona. Ondanks de vele gerenommeerde systemen, vragen sommige gebouwen toch om speciale profielen of aanpassingen daarop. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige kennis om dit voor u te produceren en te monteren.

 

Stalen gevels

Stalen kozijnen worden veelvoudig toegepast in de architectuur van nu. Staal is een sterk materiaal en gaat vele malen langer mee dan hout of kunststof. Door de materiaalsterkte kan staal veel slanker gebouwd worden. Staal is bij uitstek geschikt voor brandwerende ramen en deuren. Tevens wordt staal vaak toegepast in penitiaire inrichtingen.

Wij gebruiken gerenommeerde systemen zoals; Jansen, Foster en Stabalux.Clad is klantvriendelijk, flexibel en zorgt voor kwaliteit!

gevels

_____________________________________________________________________________________________________________________

voor meer vragen mail info@clad.nl Tel. 026 370 33 07

© 2013 Cladding Advice Design B.V.

streek 2